美國品牌 Sealy 既護脊床

還沒有評論

小毛孩都是我們至愛, 緊係要俾佢地有個溫暖既床啦! SEALY 就可以讓他們瞓得舒適啦。

貴為美國品牌 Sealy 既護脊床,枕頭式設計舒服有安全感,而且內附防水套保護不可水洗既記憶棉,仲可以額外可配床套更合寵物主人心意。

採用 Quad Layer Technology 設計,表層 Cooling Gel 將身體熱力吸走調節身體温度;中層既 Pet Rest Memory Foam 可適應寵物重量分佈增加血液循環;Bio-green Orthopedic Foam 負責減低骨骼壓力點,舒緩疼痛;最底層既 Pro-charcoal HD Foam Base 附加 Support Layer 同時吸收異味。

https://goo.gl/U9UfBh

自己用信用卡/PAYPAL買

美國到香港運費HK$24/磅,實重收費. 用幾多收幾多!

WWW.GPSSHK.COM 登記會員!
詳情都可以上我們網頁睇~
如果唔識買我們代購都可以

 

下一個

Related Posts

Leave a Reply

Be the First to Comment!

wpDiscuz